Ulysse S. Grant : l'étoile du Nord / Vincent Bernard.

Author
Bernard, Vincent, 1974- [Browse]
Format
Book
Language
French
Published/​Created
  • Paris : Perrin, [2018]
  • copyright 2018
Description
319 pages, 12 unnumbered pages of plates : illustrations, maps ; 24 cm

Details

Subject(s)
Bibliographic references
Includes bibliographical references (pages 309-314) and index.
Contents
  • Un gamin de l'Ohio 1822-1839
  • Du gris et du bleu 1839-1844
  • On dirait le Sud 1844-1847
  • Il était une fois en Amérique 1848-1854
  • Les misérables 1854-1861
  • Une touche de roman 1861
  • Rivières de sang 1861-1862
  • Mississippi burning 1862
  • L'étoffe du héros 1863
  • Le choc des titans 1864
  • Iliade 1864-1865
  • Sur les ruines 1865
  • Mister J. et le général 1865-1868
  • Executive Mansion 1869-1872
  • Fortunes et infortunes 1873-1877
  • Odyssée(s) 1877-1880
  • Sic transit 1881-1885.
ISBN
9782262050351 (pbk.) :
OCLC
1019860158
RCP
N - S
Statement on language in description
Princeton University Library aims to describe library materials in a manner that is respectful to the individuals and communities who create, use, and are represented in the collections we manage. Read more...

Supplementary Information