Princeton University Library Catalog

Die Inkunabeln der Ratsschulbibliothek Zwickau : Geschichte und Bestand der Sammlung mit einem Anhang zu den Einblattdrucken des Stadtarchivs Zwickau / Holger Nickel.

Author:
Nickel, Holger [Browse]
Format:
Book
Language:
German
Published/​Created:
Wiesbaden : Reichert Verlag, 2017.
Description:
224 pages, 16 pages of plates : facsimiles (some color) ; 25 cm
Bibliographic references:
Includes bibliographical references and indexes.
Subject(s):
ISBN:
  • 9783954901944 (hd. bd.)
  • 3954901943
LCCN:
2017376109
OCLC:
982054417
International Article Number:
  • 9783954901944
RCP:
N - S