Die Inkunabeln der Ratsschulbibliothek Zwickau : Geschichte und Bestand der Sammlung mit einem Anhang zu den Einblattdrucken des Stadtarchivs Zwickau / Holger Nickel.

Author
Nickel, Holger [Browse]
Format
Book
Language
German
Published/​Created
Wiesbaden : Reichert Verlag, 2017.
Description
224 pages, 16 pages of plates : facsimiles (some color) ; 25 cm

Details

Subject(s)
Bibliographic references
Includes bibliographical references and indexes.
ISBN
  • 9783954901944 ((hd. bd.))
  • 3954901943
LCCN
2017376109
OCLC
982054417
International Article Number
  • 9783954901944
RCP
N - S