Princeton University Library Catalog

Për një gjuhë të përbashkët letrare shqipe = Über eine einheitliche albanische Schriftsprache / Rajko Nahtigal ; përgatitur nga Akademik Rexhep Ismajli, Profesor dr. Marko Snoj.

Author:
Nahtigal, Rajko, 1877-1958 [Browse]
Format:
Book
Language:
 • Albanian
 • German
 • Slovenian
Published/​Created:
 • Prishtinë : Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, 2015.
 • Ljubjana : Slovenska Akademija Znanosti in Umetnosti, 2015
Description:
257 pages : illustrations, facsimiles ; 24 cm.
Series:
 • Botime të veçanta (Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës) ; 150 dela 66. [More in this series]
 • Botime të veçanta (Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës). Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë (Series) ; libri 54. [More in this series]
 • Botime të veçanta ; 150 dela 66
 • Seksioni i Gjuhësisë dhe i Letersisë ; Libri 54
Bibliographic references:
Includes bibliographical references and index.
Language(s):
Text in Albanian, German, and Slovenian; facsimiles in Albanian (19th-century alphabets) and Slovenian.
Subject(s):
Form/​Genre:
History.
Other title(s):
Über eine einheitliche albanische Schriftsprache
ISBN:
 • 9789951615501
 • 9951615503
LCCN:
2015485414
OCLC:
945571231
Editor:
RCP:
C - S