Ripushtimi Jugosllav i viseve shqiptare dhe lufta e Drenicës (1944/1945) / kryeredaktor Prof. assoc. dr. Sabit Syla ; redaktor shkencor Prof. dr. Izber Hoti.

Author
Konferenca shkencore "Ripushtimi Jugosllav i viseve shqiptare dhe lufta e Drenicës (1944/1945)" (2015 : Instituti i Historisë--Prishtinë) [Browse]
Format
Book
Language
Albanian
Published/​Created
Prishtinë : Instituti i Historisë "Ali Hadri", 2016.
Description
298 pages ; 20 cm

Supplementary Information