Hulumtime linguistike dhe kulturë-historike në etnoregjionin e Rekës së Epermë / Qemal Murati.

Author
Murati, Qemal [Browse]
Format
Book
Language
Albanian
Published/​Created
Shkup : Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, 2016.
Description
230 pages : illustrations ; 24 cm

Details

Subject(s)
Issuing body
Bibliographic references
Includes bibliographical references (pages 229-230).
ISBN
  • 9786084653349
  • 6084653340
OCLC
1001966396
RCP
C - S

Supplementary Information