Princeton University Library Catalog

Dy gjenealogji të modernitetit : u miratua për botim në mbledhjen e Seksionit të Shkencave Shoqërore, mbajtur më 28 prill 2016, në bazë të recensioneve të anëtarit korrespondent Anton K. Berishajt dhe prof. dr. Astrit Salihut / Muhamedin Kullashi ; Redaktor: Anëtar korrespondent Jusuf Bajraktari, Sekretar i Seksionit të Shkencave Shoqërore.

Author:
Kullashi, Muhamedin [Browse]
Format:
Book
Language:
Albanian
Published/​Created:
Prishtinë : Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, 2016.
Description:
259 pages ; 24 cm.
Series:
  • Botime të veçanta (Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës). Seksioni i Shkencave Shoqërore (Series) ; libri 54. [More in this series]
  • Botime të veçanta CLVII. Seksioni i shkencave shoqërore ; Libri 54
Bibliographic references:
Includes bibliographical references (pages 257-259).
Language(s):
Summary in French (pages 249-256).
Subject(s):
Other title(s):
Two genealogies of modernism
ISBN:
  • 9789951615624
  • 9951615627
LCCN:
2017384347
OCLC:
1007507921
Editor:
RCP:
C - S