Princeton University Library Catalog

Studimet albanistike në Amerikë : konferencë shkencore shtator 25-26, 2015 / [forty contributors] ; redaktor Akademik Rexhep Ismajli.

Author:
Konferencë shkencore "Studimet albanistike në Amerikë" (2015 : Pristina, Kosovo) [Browse]
Format:
Book
Language:
  • Albanian
  • English
Published/​Created:
Prishtinë : Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës (ASHAK), Sektioni i Gjuhësisë dhe i Letërsisë, 2016.
Description:
665 pages : illustrations, facsimiles ; 24 cm
Bibliographic references:
Includes bibliographical references and index.
Language(s):
In Albanian, with one contribution in English.
Subject(s):
Form/​Genre:
Conference papers and proceedings.
Other title(s):
Albanian studies in America
ISBN:
  • 9789951615570
  • 9951615570
LCCN:
2017384331
OCLC:
988087465
Editor:
RCP:
C - S