Princeton University Library Catalog

40 vjet të Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës = 40 years of the Kosova Academy of Sciences and Arts / [redaksia: Rexhep Ismajli, Eqrem Basha, Lendita Juniku-Pula].

Format:
Book
Language:
Albanian
Published/​Created:
Prishtinë : Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, 2015.
Description:
419 pages : portraits ; 25 cm
Notes:
  • Na vrhu nasl. str. tudi: Academia scientiarum et artium Kosoviensis. - Uvodni besedili v alb. in angl.
  • Osebne bibliografije pri posameznih članih.
  • Botimet e Akademisë sipas viteve: str. 379-419.
Other title(s):
  • Dyzet vjet të Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës
  • Forty years of the Kosova Academy of Sciences and Arts
  • 40 years of the Kosova Academy of Sciences and Arts
ISBN:
  • 9789951615556
  • 9951615554
OCLC:
965116975
Editor:
Related name:
RCP:
C - S