Princeton University Library Catalog

Martin Camaj në kulturën shqiptare : në 85-vjetorin e lindjes : aktet e konferencës shkencore ndërkombëtare, 24 shtator 2010 / [39 contributors] ; korrektuan dhe përgatitën për botim Prof. dr. Ardian Marashi [and two others].

Author:
Konferenca shkencore ndërkombëtare "Martin Camaj në kulturën shqiptare" (2010 : Tirana, Albania) [Browse]
Format:
Book
Language:
Albanian
Published/​Created:
Tiranë : Qendra e Studimeve Albanologjke, Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë, 2015.
Description:
331 pages ; 23 cm
Notes:
At the head of the title page: Qendra e Studimeve Albanologjke, Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë.
Bibliographic references:
Includes bibliographical references.
Subject(s):
Camaj, MartinCriticism and interpretationCongresses [Browse]
Form/​Genre:
  • Conference papers and proceedings.
  • Criticism, interpretation, etc.
ISBN:
  • 9789928141408
  • 9928141401
LCCN:
2016459393
OCLC:
962026267
Editor:
RCP:
C - S