Princeton University Library Catalog

Pakicat dhe mbrojtja e të drejtave të tyre në Shqipëri : (konventa, legjislacion, raporte dhe materiale të tjera shpjeguese për pakicat) / [Grupi i Punës përgjegjës për realizimin e këtij libri: redaktorë juridikë Niazi Jaho, Ditmir Bushati].

Format:
Book
Language:
Albanian
Published/​Created:
Tiranë : Botim i Qendrës Shqiptare për të Drejtat e Njeriut, 2005, c2003. (Tiranë : Botimet Morava, 2005).
Εdition:
Botimi i 2.
Description:
366 p. ; 24 cm.
Subject(s):
OCLC:
123035062
Related name:
RCP:
C - S