台灣在民國 : 1945-1949年中國大陸期刊與雜誌的台灣報導 / 許毓良著.

Taiwan zai Minguo : 1945-1949 nian Zhongguo da lu qi kan yu za zhi de Taiwan bao dao / Xu Yuliang zhu.

Author
Format
Book
Language
Chinese
Εdition
  • Chu ban.
  • 初版.
Published/​Created
  • Taibei Shi : Qian wei chu ban she, 2018
  • 台北市 : 前衛出版社, 2018
Description
692 pages : illustrations, maps ; 23 cm.

Details

Subject(s)
TaiwanHistory1945- [Browse]
Series
Bibliographic references
Includes bibliographical references (pages 612-692).
Other title(s)
  • 1945-1949 nian Zhongguo da lu qi kan yu za zhi de Taiwan bao dao
  • 1945-1949年中國大陸期刊與雜誌的台灣報導
ISBN
  • 9578018363
  • 9789578018365
LCCN
2018392099
OCLC
1035623359
Other views
Staff view